Portal 072info

BARBAREZ SE OGLASIO: Moj san je odvesti BiH na veliko takmičenje!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nikada nisam skrivao da je jedan od mojih životnih snova i taj da jednog dana kao trener odvedem našu zemlju na veliko takmičenje. Uvjeren sam da bi s programom, kojeg bi predstavili i sproveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli, napisao je Sergej Barbarez

Konačno se oglasio i Sergej Barbarez i to na društvenim mrežama, a u kojem priznaje da bi rado sjeo na klupu reprezentacije BiH, piše novinska agencija Patria.

– Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim. Reprezentacija Bosne i Hecegovine je najbitniji dio moga života i fudbalske karijere. Kao i svi vi, doživljam sve naše uspjehe i neuspjehe jednako emotivno kao što sam ih doživljavao kao i igrač i to se nikada neće promjeniti. Ponosan sam na sve vas koji ste dali doprinos da kako u reprezentaciji tako i u klubovima u kojima sam nastupao dam svoj maksimum. Još više sam ponosan što ste upravo vi ti koji me želite vidjeti na poziciji selektora naše reprezentacije. Nikada nisam skrivao da je jedan od mojih životnih snova i taj da jednog dana kao trener odvedem našu zemlju na veliko takmičenje. Uvjeren sam da bi s programom, kojeg bi predstavili i sproveli u djelo moj stručni tim i ja, u tome i uspjeli. Iako bi to bio moj prvi veliki trenerski posao u karijeri želim vam poručiti da vjerujem u sebe, svoju zrelost, svoju stručnost i da sam spreman za ovaj posao. Vjerujem da bi uz vašu pomoć i tim koji imamo ispunili cilj i plasirali se na Evropsko prvenstvo – napisao je Barbarez.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Inače, sjednica Izvršnog odbora NSBiH je 11. decembra. Na njoj bi se trebalo rezimirati dosadašnje stanje, odnosno gdje će članovi “ad hoc” komisije podnijeti izvještaj o svim razgovorima koje su obavili sa zainteresiranim kandidatima koji bi preuzeli Zmajeve.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME