‘Barbi doktorica’ zaboravljena od svih: Olgicu u zatvoru posjećuju samo tri osobe

olgica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Barbi doktoricu, Olgicu Markanović (31), kojoj je krajem prošlog mjeseca produžen pritvor za još 30 dana, zbog sumnje da je izvodila medicinske tretmane u salonu u Beogradu, bez odgovarajuće licence, u pritvoru u Centralnom zatvoru posjećuju samo tri osobe.

‘Lažna doktorica’ se prilagodila uslovima u sobi.

“Olgica nema posebne prohtjeve, prilogodila se uslovima u pritvoru. Normalno se ponaša, nema posebne prohtjeve i za sada se nije žalila ni na šta. U posjetu joj dolaze samo majka, sestra i advokat Borivoje Borović. Familija joj donosi pakete. Ona očekuje da će joj pritvor biti ukinut 5. oktobra za kada je zakazano novo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu”, rekao je za Blic.rs izvor blizak ovom slučaju.

Njoj je, podsjetimo, produžen pritvor da ne bi ponovila djelo i zbog opasnosti od bjekstva.

Markanović je uhapšena početkom februara ove godine zbog sumnje da je neovlašteno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se javile policiji, piše Blic.rs

Ona je uhapšena u pokušaju bijega u Hrvatsku, a afera se iz Srbije prenijela u BiH, jer je Olgica radila u Banja Luci i Sarajevu.

Jedna od njenih žrtava bila je i lijepa Sarajka Naida Gadžo, poznata po učešću u rijalitiju Parovi. Gadžo je na svom Instagram profilu dijelila fotografije s izjavama žena koje su na licu imale opekotine i kraste.

GODISNJICA
MARKETING