BASS: Proslavite Dan zaljubljenih uz promotivne cijene i poklon iznenađenja!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

ValentivnovoBASS

Caffe “BASS” koji je nedavno svojim otvorenjem obogatio ugostiteljsku scenu u Zenici još jednom pokazuje zašto se izdvaja od drugih objekata, a riječ je o pogodnostima u kojima svakodnevno možete uživati. Tako pored dosadašnjih prijatnih iznenađenja i krajnje pristupačnih cijena alkoholnih i bezalkoholnih pića, povodom 14. februara – Dana zaljubljenih odlučili su se prirediti svima onima koji se vole jedan nesvakidašnji ambijent i ponudu.

Naime, mnogo je onih koji se ne mogu odlučiti gdje obilježiti Dan zaljubljenih sa svojom srodnom dušom, a kako to tradicionalno biva kada govorimo o ovom prazniku, mnogi izdvoje dosta novca kako bi poklonom obradovali ljepšu polovinu. Tako je svaka ušteda novca za vrijeme ovog praznika uistinu dobro došla, a što su iz BASS-a prepoznali i odlučili svim romantičnim Zeničanima i Zeničankama ponuditi ekskluzivne i do sada nezapamćene cijene pića u Zenici.

Tako će sve posjetioce očekivati ambijent koje se zaista vrijedi prepustiti, dok će za dame biti obezbijeđeni prigodni pokloni, a kao šlag na kraju dolaze i promotivne cijene gdje vas flaša vina 0,75 očekuje po NEZAPAMĆENOJ CIJENI od 10,00 KM. Pored toga, flašice malog vide samo na Dan zaljubljenih moguće je konzumirati po cijeni od 3 KM. Pored navedenog očekuju vas i brojna druga iznenađenja, a sve navedeno dovoljni su razlozi da 14. februar – Dan zaljubljenih proslavite u BASS-u, te da vam ta noć s pravom ostane dugo u sjećanju.

Vidimo se u novootvorenom i po svjetskim standardima uređenom Caffe bar BASS-u, Londža 79!