Portal 072info

Baždarević iz Francuske dolazi u pratnji advokata, Barbarez pomoćnik selektora?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mehmed Baždarević, novi selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine trenutno boravi u Francuskoj, a put naše zemlje trebao bi krenuti sutra, piše novinska agencija Patria.

Popularni Meša ovoga puta trebao bi putovati avionom, ali zbog božićnih praznika gotovo je nemoguće doći do avionskih karata, pa nije isključeno i da krene automobilom i u to u pratnji svog advokata koji će prisustvovati potpisu ugovora.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U javnosti se također špekulira o imenima pomoćnika novog selektora, a o kojim Baždarević do sada nije govorio. Kako saznaje Patria nije isključeno da Baždarević shodno propisima koji vladaju u našoj zemlji pomoćnike odabere i od preostalih kandidata, a koje je pobijedio za selektorsku poziciju.

Nakon što je Mehmed Baždarević imenovan za selektora nogometne reprezentacije BiH, u NS BiH već uveliko rade na prijedlogu ugovora za popularnog Mešu, ali i mogućim kandidatima za pomoćnike selektora koje će, kako su nam potvrdili, izabrati u dogovoru sa nasljednikom Safeta Sušića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U javnosti se već spominjalo ime Sergeja Barbareza kao jednog od pomoćnika, a Patria saznaje da to sve postaje izvjesnije iako se sam Sergej nije izjasnio da li bi radio taj posao.

Kako informacije kazuju neko će od kandidata za slektorsku poziciju najvjerovatnije biti i imenovan za pomoćnika. U trci za selektorsku poziciju osim Baždarevića bili su Milovan Rajevca, Faruk Hadžibegić, Blaž Slišković, Sergej Barbarez i Amar Osim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

S obzirom da se i u Nogometnom savezu mora ispoštovati nacionalni ključ najviše izgleda da bude prvi Mešin pomoćnik je upravo Barbarez.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME