Portal 072info

Beauty trikovi horoskopskih znakova

Astrologija se uvukla u sve aspekte našeg života, pa zato ne čudi što danas, uz pomoć osnovnih karakteristika horoskopskih znakova, možete otkriti mnoge pojedinosti o sebi na polju mode, njege i zdravlja. Tako smo mi danas izdvojili osnovne i omiljene beauty trikove horoskopskih znakova, koji su u skladu sa njihovim temperamentom i karakterom.

Ovan
Konturisanje lica. Vi ste izrazito vatreni znak, kome se sve oslikava na licu, pa je zato konturisanje jedan od najboljih načina da prekrijete i neutrališete sve “nedostatke”. Uz malu pomoć stručnjaka, vi sami možete postići nevjerovatne rezultate i igrati se sa šminkom kako vam je god volja. Stoga investirajte u neophodan materijal – četkice, tečne pudere, hajlajtere, korektore.

Bik
Besprijekorna koža. Koža vašeg lica, ali i vašeg tijela, mora da bude meka na dodir, kao svila. Zato je potrebno da je tretirate kremama i losionima kako bi ona bila besprijekorna. Svaki tretman počnite pilingom, a završite dubokom hidratacijom. Ukoliko želite, možete poraditi i na svom tenu, jer vaša koža jednostavno mora da ima besprijekoran sjaj.

Blizanci
Mladalački izgled. Bez obzira na to koliko imate godina, vama je mladalački izgled prioritet. Stoga ćete i sa 20 i sa 60 podjednaku pažnju posvećivati svakoj bori i naboru na koži i uvijek isticati svoje atribute.

Rak
Sjaj postignut rumenilom. Vi sve što želite možete postići uz pomoć rumenila i četkice, jer je to vaše tajno oružje. Eksperimentišite sa bojama, probajte tamnije nijanse za noć, a svjetlije za dan. Iskoristite rumenilo i da biste konturisali svoje lice i postignite zavodljiv i, prije svega, upečatljiv izgled.

Lav
Vaš najbolji beauty trik je vaša kosa, koja je ujedno vaš najveći atribut, ali i način da zavodite! Vi obožavate svoju kosu i uvijek je tretirate sa posebnom pažnjom. Kao pravoj Lavici, vaša griva je za vas sve, pa vas ništa ne može iznervirati više od toga da frizer upropasti vašu frizuru. Zato je vrlo važno da za sebe nabavite sve preparate koji će vam omogućiti da imati prelijepu i sjajnu kosu.

Djevica
Savršena koža! Kao perfekcioniste, Djevice će sve uraditi da izgledaju besprijekorno, makar to iziskivalo brojna odricanja, pa i bolne tretmane. Za vas je vaša koža vaše blago, pa ćete zato i prilikom beauty tretmana i šminkanja voditi računa o svakoj tačkici, flekici ili bori.

Vaga
Manikir. Za vas su vaši nokti svetinja, pa ćete na internetu neprestano tragati za novim idejama u njihovom oblikovanju i sređivanju, pratićete trendove koji se tiču manikira, ali i redovno zakazivati tretmane u svom kozmetičkom salonu, jer vaši nokti, prosto i jednostavno, moraju da izgledaju savršeno.

Škorpija
Predivne usne. Za vas ništa nije senzualnije od predivnih usana, pa zato, kao prava Škorpija, mnogo pažnje posvećujete njihovoj njezi. Vi ćete sve vrijeme ovog svijeta izdvojiti da ih savršeno našminkate, tako da one izgledaju onako kako ste vi zamislili, dok je labelo ili neka druga krema za njegu usana neizostavna u vašoj torbici, gdje god da pođete.

Strijelac
Duge i upečatljive trepavice! S obzirom na to da su rođeni da flertuju, Strijelčevi vrlo dobro znaju da je pogled nešto na šta padaju i najjači, pa se zato njihov beauty trik krije u istaknutim trepavicama i izazovnom pogledu. Bilo da je riječ o prirodnim ili vještačkim trepavicama, maskara je vaš najbolji prijatelj, a zavodljiv pogled glavni atribut.

Jarac
Jake obrve. Vi obožavate jake obrve, zato što vam se savršeno uklapaju u facijalnu ekspresiju koja o vama odaje utisak stabilne i karakterne osobe. Zato ćete vi svojim obrvama posvećivati mnogo pažnje i tretirati ih tako da nikada ne budu previše istanjene.

Vodolija
Upečatljiv izgled! Vi jednostavno obožavate da budete jedinstveni i svoji, pa će se to odraziti i na vaš cjelokupan izgled. Nikada se nećete uklapati u kalupe i pridržavaćete se onoga što vama najviše odgovara i najviše prija, a moramo priznati da ste u tome i najbolji.

Ribe
Oči kao ogledalo duše! Vi ste duboko emotivna osoba, osoba kojoj se sve može pročitati u pogledu, pa su za vas vaše oči vaše najveće blago. Zato njihovom šminkanju i njezi predjela oko očiju posvećujete najviše pažnje. Nikada ne pretjerujete sa šminkom, već se uvijek odlučujete za varijantu koja je potpuno primjerena vama, a koja na najbolji način ističe vaš pogled i boju vaših očiju, piše Lj&Z.

Ljepotaizdravlje

Podijelite članak