Portal 072info

Bebu primili u teškom stanju: Otac joj stavio metadon u čaj

doktori

Roditelji su u utorak navečer odveli sedmomjesečnu bebu u KBC Split. Liječnici su utvrdili da je beba otrovana metadonom. Policija je nešto kasnije uhitila oca (31). Liječnici u bolnici čine sve kako bi popravili zdravstveno stanje djeteta.

Splitska policija izvijestila je kako su liječnici u utorak navečer pružili pomoć sedmomjesečnoj bebi u čijem su organizmu pronađeni tragovi otopine metadona.

Roditelji su doveli sedmomjesečnu bebu u teškom stanju u KBC Split i tražili od osoblja da im hitno pomognu. Liječnici su brzo ustanovili da se dijete otrovalo metadonom. Nije poznato jesu li mu roditelji namjerno dali metadon kako bi ga umirili.

Policija je izvijestila kako su proveli istraživanje nad ocem (31) kojega sumnjiče da je u pripremljeni čaj za dijete stavio neutvrđenu količinu zamjenske terapije za ovisnike o drogama. Oduzeli su mu bočicu metadona i priveli.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da su oba roditelja ovisnici. Liječnici čine sve kako bi popravili zdravstveno stanje djeteta.

24sata.hr