Begovićev komentar stigao do madridskog “AS-a”

begovic
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nekadašnji golman reprezentacije BiH Asmir Begović, podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama, ali i bh. fudbalskoj javnosti kada je tokom prijateljske utakmice BiH – Kuvajt u Zenici, nazvao predsjednika FSBIH Vicu Zeljkovića, svog nekadašnjeg saigrača, a danas zaposlenika FSBiH Zvjezdana Misimovića, te selektora Ivajla Peteva (Ivaylo), kriminalcima koji vode u propast reprezentaciju i bh. fudbal.

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam”, napisao je Begović.

Žestoko oglašavanje Begovića na Twitteru došlo je do brojnih medija, u regionu i Evropi, a Begovićev potez je objavio i ugledni madridski “AS”.

Nema sumnje da će izjava Begovića u narednom periodu biti jedna od glavnih tema među navijačima BiH, ali i među čelnicima FSBIH, kao i u samoj reprezentaciji.

Španski list prenio komentar Begovića
  • Španski list prenio komentar Begovića
  • GODISNJICA
    MARKETING