Portal 072info

Beograđanin po gradu lijepio slike gole ljubavnice pa završio u zatvoru

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Beograđanin predstavljen samo inicijalima V.J. završio je iza rešetaka nakon što je po Kikindi polijepio fotografije svoje bivše dugogodišnje ljubavnice koja tamo živi.

Ovaj 58-godišnjak napravio je to povrijeđen, nakon što ga je ljubavnica ostavila i nije mu se htjela vratiti. Napravio je to u dva navrata, a u pitanju su bile fotografije “lascivnih ljubavnih scena sa žrtvom”, pišu srpske Novosti. 40-godišnja žena iz Kikinde s Beograđaninom je godinama imala izvanbračnu aferu. Kad ju je odlučila prekinuti on joj je počeo prijetiti i ucjenjivati je, stoga se ona obratila policiji za pomoć te je Beograđanin dobio i sudsku zabranu prilaska.

“Beograđanin se, međutim nije obazirao na mogućnost da će kazneno odgovarati ako prekrši odluku suda. Nastavio je prijetiti bivšoj, nagovještavajući da će je javno obrukati. A onda su, prije mjesec dana, na nekoliko lokacija u Kikindi osvanuli razbacani mini-leci, s diskreditirajućom vulgarnom porukom, portretom i imenom žene, uz nekoliko fotografija s lascivnim ljubavnim scenama u kojima je ona s muškarcem čiji lik se ne vidi”, stoji u istrazi.

S obzirom na to da je ovo njegovo (ne)djelo okarakterizirano kao psihičko zlostavljanje i nasilje u obitelji mogao bi dobiti tri mjeseca do tri godine zatvora.

Podijelite članak