Portal 072info

Beograđanka dobila otkaz jer se onesvijestila na poslu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedna Beograđanka dobila je otkaz zbog toga što joj je, usljed urođene srčane mane, pozlilo na poslu. Na sve to, ne može ni da podigne svoju radnu knjižicu, jer je šef primorava da uzme bolovanje na koje nema pravo.

Jedna Beograđanka dobila je otkaz zbog toga što joj je, usljed urođene srčane mane, pozlilo na poslu. Na sve to, ne može ni da podigne svoju radnu knjižicu, jer je šef primorava da uzme bolovanje na koje nema pravo, piše Dnevno.rs.
Redakciji ovog portala javila se Kristina Krstić, koja je donedavno radila kao poslastičar u restoranu “Čačanin” u Rakovici. Otkaz je, kako kaže, dobila jer se onesvijestila na poslu. Naime, Kristina ima urođenu srčanu manu, mitralnu stenozu, usljed koje teško podnosi vrućine. Zbog toga se i onesvijestila na radnom mjestu, a zbog toga je uslijedio – otkaz:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Već nekoliko dana se ne osjećam dobro zbog ovih vrućina, i to je sasvim uobičajeno za moje stanje. Kada sam se onesvijestila, vlasnik restorana, Miloš Jovanović, me je obavijestio da mi ugovor neće biti produžen. Zapravo, sekretarica mi je rekla da ju je gazda poslao da porazgovara sa mnom i da me pita da li mogu da radim zbog zdravstvenog stanja. Pitala sam je da li ostajem na poslu, i tada mi je rečeno da mi ugovor neće biti produžen zbog mog zdravstvenog stanja – priča Kristina, dodajući da, čim je pomenula tužbu i medije, u priču se umiješao i gazda:

– Kad sam spomenula tužbu i medije sišao je gazda i rekao da to nije zbog mog zdravlja, već on navodno planira da renovira poslastičarnicu, te će biti zatvorena dva mjeseca. Onda mi je rekao da nikada nije ni planirao da mi produži ugovor što nije istina, jer kada sam tek počela da radim 4. aprila, rečeno mi je da potpisujem ugovor do 30. juna a da će se poslije produžavati, jer je takva praksa firme – rekla nam je Kristina, dodajući da je tražila nazad svoju radnu knjižicu:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ona dodaje i da su joj rekli da ne dolazi u obzir da joj sada vrate knjižicu, već da ode na bolovanje do 30. juna, i da će onda moći da je podigne.

– Ja nemam na osnovu čega da uzmem bolovanje, i želim da mi odmah vrate dokumenta – kaže razočarana Kristina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dnevno.rs je pokušalo da kontaktira vlasnika ovog restorana, ali mu je njegova sekretarica rekla da “trenutno imaju gužvu i da nisu u mogućnosti da daju izjave”.

Telegraf


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME