Beogradski hirurg koji je žrtve Mike Aleksića gnusno vrijeđao i psovao: Kaže da je izgubio pamćenje

873x400 1407

Hirurg i klinički asistent Igor Ignjatović, prije nekoliko dana je gnusno psovao, pominjao polne organe, bljutavo dijelio “pravdu”, vrijeđao glumicu Milenu Radulović, njene roditelje, ali i uvukao Medicinski fakultet u sklandal oko silovanja.

Sve to, učinio je javno. Na pitanja “Blica” doktor je međutim, “izgubio pamćenje”, imao “žutu minutu”, a i svi su ga “savjetovali da šuti o tome”.

Igor Ignjatović, zaposlen je na Prvoj hiruškoj klinici Kliničkog centra Srbije. Radi kao hirurg više od deceniju. Ima i status kliničkog asistenta na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Uz svoje ime i titule, obavezno dodaje da je i pjesnik, slikar, letač, ronilac.

To mi ne treba kao reklama

– Ihhhh… pa, jbt, „silovana”, sa 17? Ma idi u četiri pi**e materine, ako si bila silovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100% BILO) onda si samo još jedna mala dr**a, a Mika baraba!! I to je sve… tjerajte se u k***c! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju – skandalozna je objava Iganjatovića na Facebooku.

“Blic” je pronašao doktora Ignjatovića kući. Javio se na fiksni telefon. Potvrdio je da je on napisao post. Isprva kroz šeretski smijeh kaže: “To mi ne treba kao reklama”.

A onda je počeo da se pravda, da umanjuje gadost svega što je napisao. Činjenica, pokušavao je da se izvadi na zaboravnost ili medicinski rečeno, demenciju.

– Generalno ja često razmišljam na drugačiji način. Ne baš tako kao što sam napisao. Ne znam šta mi je bilo. Meni bi više odgovaralo da poslije 20 godina dobrog iskustva sa pacijentima i studentima, vi zaboravite to što je napisano. Znate koliko ima interesantnijih stvari o kojima može da se piše, a ne to. Ja se stvarno ne bih više bavio time. Ostavite tu priču na miru. Značilo bi mi baš – kaže doktor i klinički asistent.

Visoke ocjene

– Ja kada sam pogledao to, ja nisam mogao da vjerujem da sam takve riječi uopšte napisao. Bio sam šokiran. Stvarno ne znam kako se dogodilo da tako nešto napišem. Imamo svi neke stvari u životu kada nisi baš i kada ti se sve skupi, onda mi je došla žuta minuta i eto napisao sam to – pravda se za neodbranjivo doktor.

Ljekar koji je postom izvijređao nečiju djecu, njihove roditelje i poslao krajnje netolerantnu poruku međutim, kaže, da bi sve to što je on pisao trebalo zaboraviti, jer je on porodičan čovjek.

– Imam porodicu, djecu, imam visoke ocjene koje mi studenti daju. Stvarno sve mi je bilo dobro i savjetovali su me da ne govorim o tome uopšte više – kaže Ignjatović.

Osim što je sa svega par rečenica dovoljno rekao o sebi rječnikom koji koristi, načinom na koji vrijeđa i iznoseći svoje stavove, Ignjatović je uvukao i Medicinski fakultet u skandal kada je također na Facebooku napisao izmišljeni scenario:

– Ma da… Aj sad, srce, mi se znamo već 25 godina. Sutra ujutro ja ispalim priču da mi je prof (prezime nećemo objaviti) na Biologiji na prvoj godini tražila da je oralno zadovoljim da bi mi dala 10!!! Ja, šta ću, nisam učio, zaronim glavu u babu i uzmem jezikom sve briseve! Tada me bilo blam da to pričam, ali sada evo, kad je fora, uzmem advokata i tužim Medicinski fakultet za nadoknadu za duševnu bol! Baba me silovala… šmrc. Eto tako to izgleda… – napisao je Ignjatović.

Netolerantan čovjek

Medicinski fakultet u Beogradu nije se još oglasio, niti ogradio od svog kliničkog asistenta.

Za sada jedan gnusan post razotkrio je ne samo nevaspitanog i netolerantnog čovjeka. A hirurg je. Bahatog čovjeka koji poteže imena profesora i kolega, prosvetne i naučne institucije i stavlja ih javno u banalan scenario koristeći primitivan rječnik. A klinički asistent je na fakultetu.

Činjenica, Igor Ignjatović je razotkrio najviše sebe i ne bi nas interesovalo kakav je čovjek da nije i onaj koji treba da liječi i na čiji operacioni sto može neko doći, ili držati vježbe budućim ljekarima. Njegova “žuta minuta” je rekla sve, piše “Blic”.

Prethodni članakStjuardesa otkrila sve tajne iz aviona: Mnogima će se zavrtjeti u želucu
Sljedeći članakĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM: Jedna noć sa mnom i sva su ti vrata otvorena