Portal 072info

BEZ DLAKE NA JEZIKU Sutra od 21 sati uživo napuštanje kuće Velikog Brata na Košutnjaku

Završene su prve ovosezonske nominacije uživo, i to u paru, Mirjana i Vesna kao nove stararke ove sedmice imale su imunitet a nominovani su Giba i Mika te Goran i Anton. Sutra od 21 sat kada Veliki Brat na OBN TV ide uživo neko od nominovanih će napustiti kuću na Košutnjaku. I gledaoci iz BiH imaju mogućnost da sačuvaju kondidata kojeg žele da zadrže u kući.

Jedan par je morao postići zajedničku odluku oko nominacija i izabrati kome će dati dva, odnosno jedan bod. Luća i Zorica su dva boda dali Gibi i Miki jer su najkraće u kući, a jedan Darku i Tini. Giba, Mika i Mirjana su se brzo odlučili te dali dva boda Zorici i Lući jer ne mogu funkcionirati kao par, a jedan Goranu i Antonu. Branislav i Ivona, dva boda su dodijelili Miki i Gibi, a jedan Goranu i Antonu. Ervin i Barbara su dva boda dali Antonu i Goranu, samo zbog Gorana, a jedan Gibi i Miki. Darko i Tina su dva boda dali Goranu i Antonu, a jedan Miki i Gibi. Trojka Goran, Anton i Vesna su dali dva boda Zorici i Lući, a jedan Ivoni i Branislavu.

Gotovo četiri sedmice života u izolaciji i dalje od boljih polovica izvan VB kuće su došli na naplatu. Goranov odnos s Vesnom zasigurno neće biti isti od danas. Naime, pri izvršavanju dnevnog zadatka, pomogao je Mirjani i izmasirao joj donji dio leđa, a nije stao samo na tome pa joj je pohvalio stražnjicu. Interesantno je i kod Vasića.

Steffani i bračni par Vasić podijelili mudrosti o „kalabasterima“

Trač partija u kojoj je meta bio Luća urodila je raspravom o njegovom „kalabasteru“ jer znatiželjna Steffani nije mogla odoljeti i ne pitati Radu što je vidjela kada se on skinuo.

Kao i obično, bračni par Vasić i Steffani su kratili popodne tračanjem stanara iz glavne VB kuće, a danas su bili posebno raspoloženi. Spominjale su se „suhe grožđice“ i „crne mambe“, a splitska vampirica je podijelila par mudrosti koje u njenoj knjizi vrijede za „kalabastere“.

U videu pogledajte ostatak zabavne rasprave.

 

U programu OBN TV Veliki Brat se emituje u terminima od 10:00, 15:00, 19:15 i 21:45h a petkom, Veliki Brat ide uživo od 21:00.

Podijelite članak