Portal 072info

BH. GLUMAC PORUČIO SEBIJI IZETBEGOVIĆ: Sram da vas bude, u redovima čekaju jadni ljudi…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bosanskohercegovački glumac Damir Kustura obratio se putem Facebook profila direktorici KCUS-a Sebiji Izetbegović. Izrevoltiran gužvom ispred KUM-a gdje “pacijenti jedni drugima pušu u vrat”, poručio je Izetbegovićevoj da treba “sram da je bude”.

Poruku koju je poslao direktorici KCUS-a i svim odgovornim za ovakve situacije prenosimo u cjelosti:

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Gospođo Izetbegović i svi odgovorni, postoje li u Kantonu Sarajevo mediji putem kojih bi mogli informirati građane da primate samo “hitne slučajeve” !?? I tu obavjest ponavljati do besvjesti kao i mnoštvo drugih budalaština kojima nas opterećujete… Jeste li tako mogli spriječiti gomilanje jadnih pacijenata na dvije kapije!?? Otegli se redovi, jedni drugima pušu u vrat… Čekaju jadni ljudi – da bi im kad dođu na red bilo rečeno da primate samo hitne slučajeve, onkološke pacijente i trudnice!

Sram da vas bude! Mrcvarite ovaj jadni narod na sve moguće načine!

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Majku sam jutros iz Rakovice doveo na kontrolu, hvala Bogu imam automobil pa mi je malo lakše, u redu je bila žena s bolesnim djetetom iz Tarčina, tri prijevoza promjenila, čekala u redu da bi joj rekli – nazad!!! I koliko je takvih…

Fotografiju u prilogu sam uslikao oko 08:15h kapija KUM-a, s glavne kapije se red koji je bio duplo veći od ovog razišao, ovi jadni pacijenti čekaju i ne prihvataju da budu vraćeni, a sve ih na kraju vrate! Na dušu svima koji su odgovorini za ovakve propuste! – piše Oslobođenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 16
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Sebija Izetbegović poručuje: Jako loše stanje!

072info.com

Doktor Vranić: Opet nam Sebija iz izolacije preko telefona određuje šta će i kako biti

072info.com

Dr. Haris Vranić: Na KCUS-u 960 praznih kreveta, a Sebija iz izolacije naređuje da se pacijenti kao stoka smještaju u neke centre

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6