Portal 072info

Bh. luksuzna jahta “doplovit” će do Sarajeva

9F85C73D 7D77 47BF 899C 66A51F564D22
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nevjerovatnu priča proizvođača luskuznih jahti iz Viteza nastavlja se ni manje ni više, nego u Sarajevu. Tako će Sarajlije, i to na simboličnom mjestu 7. jula – na trgu ispred Parlamenta BiH, imati priliku “zaploviti” jednim od najluksuznijih bh. izvoznih proizvoda.  

Vlasnik “Derubis Yachts”, Riječanin Denis Kraljević, koji je oženio Vitežanku Lejlu Kraljević, kaže kako ispred Parlamenta, kao mjesta iskazivanja nezadovoljstva, oni žele demonstrirati silu znanja i umijeća.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Do sada se trg ispred Parlamenta koristio kao mjesto za iskazivanje nezadovoljstva, a mi smo prvi put u BiH, vjerujem i u svijetu, odlučili demonstrirati silu znanja i umijeća. Ispred tog istog Parlementa gdje se ljudi bore za svoja prava pokazati da je moguće zaobići sve političke igre i bez ičije pomoći napraviti nešto pametno i korisno za BiH. Napravit ćemo jednu prekrasnu razglednicu Sarajeva, nas kao proizvođača, te ljudima koji budu gledali pokazati potpuno drukčiju sliku BiH, kao moderne zemlje visoke tehnologije, jer ovo je tehnološki daleko iznad proizvodnje u automobilskoj industriji – rekao je Kraljević. 

Prvi put u povijesti brodogradnje, kaže Kraljević, bit će dopušteno ljudima koji nisu kupci, da uđu u brod. 

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Onda će iz prve ruke moći vidjeti proizvod za koji ja kažem da je najbolji na svijetu u svojoj klasi. Riječ je o motornom katamaranu do 14 metara sa dva trupa, koji je jako stabilan i jako tražen u zadnje vrijeme. U svijetu se proizvodi na samo pet mjesta, a našim novim modelom preskočili smo puno kategorija kad je u pitanju kvaliteta unutrašnjeg prostora, čak i u luksuzu. Brod je pravljen za 10 odraslih osoba, sa četiri kupatila, bazenom, ovo je zapravo ploveći mini hotel napravljen da pravi novac – kazao je Kraljević. 

I najvažnije od svega, osim motora i navigacije koje mi ne proizvodimo, u potpunosti je bh. proizvod. Napravili su ga majstori koji, dodaje Kraljević, na brod nikada nisu ni kročili. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

– Nisu nikada ni bili na brodu prije ovoga, ali vrijedno su učili i sada mogu obučavati nove generacije. Niko se ne rodi sa znanjem. Oni ostaju tu u BiH, tu je njihova budućnost u jednom modernom zvanju – kazao je Kraljević. 

Avaz

Podijelite članak
  • 11
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

KOMENTAR DANA | Dino Pašalić: Svjetsko, a naše

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6