Portal 072info

Bh. navijačima 1.000 ulaznica za meč Zmajeva protiv Kipra

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Vjerovatno utakmicu godine i vjerovatno presudnu utakmicu u Kvalifikacijama za EURO 2016. naša najbolja selekcija će odigrati protiv KIPRA u Nikoziji, 13. 10. 2015. godine.

Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele  da prisustvuju ovom meču i pomognu „zmajevima“ da izbore povoljan rezultat.

Nakon dogovora NS/FS BiH i FA KIPRA, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu:

Za navijače BiH rezervisano je 1.000 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 10 EURA.

FA Kipra neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica,  najkasnije do 01. 10. 2015. godine. putem email adrese: kipar.karte@nsbih.ba

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju na Kipru.

Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 03. 10. 2015. godine, kada će obavijestiti aplikante i započeti prodaja ulaznica.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, (koje će biti odobrene shodno kompletnosti aplikacije i vremenu podnošenja), prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i na Kipru, na dan utakmice, ukoliko sve ulaznice ne budu prodate ranije.

Podijelite članak