Bh. online platforma namjestaj.shop organizira prvi online sajam namještaja

Prva bosanskohercegovačka online platforma za promociju i prodaju namještaja “namjestaj.shop” organizira “Prvi online sajam namještaja”, koji će se održati od 15. do 20. maja.

Kako su rekli očekuje se više od 100 izlagača, više od 10.000 posjeta iz zemlje, preko 1.000 posjeta inostranih partnera te promotivni doseg tokom mjeseca do više od 300.000 korisnika samo Facebooka.

“Na sajmu će izlagati proizvođači i prodavači pločastog i tapaciranog namještaja te proizvođači i prodavači dekora i kućanskog asesoara. Kao centralni događaj sajma upriličit ćemo online diskusiju predstavnika proizvodnog sektora i predstavnika Privredne komore o utjecaju pandemije na ovaj sektor, o perspektivama i budućem razvoju. Tokom sajma omogućena je usluga enterijer i dizajn studija a sajam zatvaramo dodjelom nagrada proizvođačima i posjetiocima. Usto, naše krajnje korisnike, kupce očekuju velike pogodnosti i popusti na izložbene komade ali i premijerno predstavljanje novih kolekcija”, kaže se u saopćenju kompanije.

Obzirom na okolnosti uvjetovane pandemijom, kao što je ograničenost kretanja, otežana kupovina, oslabljena ekonomija i mnoge druge, kažu da su realni u očekivanju da će ovaj događaj privući značajan broj zainteresiranih iz drvno-prerađivačke industrije i ekonomije.

Prethodni članakBosna i Hercegovina posjeduje oko tri tone monetarnog zlata
Sljedeći članakStiže nam snijeg