Portal 072info

BH Premijera serije “Nemoj da zvocaš” na OBN-u

 

Na OBN TV sutra će premijerno za BiH biti prikazana prva epizoda nove exYU humorističke serije „Nemoj da zvocaš”. Serija je rađena po slavnoj licenci koja je oduševila italijane i špance, ali scenaristi su humor prilagodili našim prostorima.

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:

Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život.

Sredovječni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, poslije toliko godina, ponovo sami i upadaju u „krizu srednjih godina”;

Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u penziji koji dijeli dobro i zlo već pola vijeka, pod parolom „ko se voli, taj se tuče”.

Kroz prizmu svakog para moći ćete se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama” svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

U ovom sjajnom sitkomu uloge su ostvarili Boro Stjepanović i Jelisaveta – Seka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovječni bračni par) te Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par).

Seriju „Nemoj da zvocaš” moći ćete gledati subotom i nedjeljom u 20 sati. Pored sjajnih televizijskih serija koje smo imali prilike gledati na OBN-u, ne sumnjamo da će i ovaj projekt oboriti rekorde gledanosti.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box