Portal 072info

BH vozom“ na svjetsko prvenstvo u skokovima u Mostaru

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Željeznice FBiH će uvesti u saobraćaj poseban „BH voz“ na relaciji Sarajevo–Mostar– Sarajevo dana 16.09.2017. godine povodom organizovanja  Red Bull Cliff Diving – svjetsko prvenstvo u skokovima u Mostaru. Organizator je „Red Bul“.

David Colturi of the USA dives from the 27.5 metre platform on Stari Most during the seventh stop of the Red Bull Cliff Diving World Series in Mostar, Bosnia & Herzegovina on September 24, 2016.

Polazak voza, bez usputnih zadržavanja, iz Sarajeva je u 09:53, dolazak u Mostar u 11:52 sati. Povratak iz Mostara je u 17:12, a dolazak u Sarajevo u 19:17 sati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Program Svjetskog prvenstva Red Bull Cliff Diving u Mostaru počinje u 13:00 i završava oko 15:45 sati. Ulaz za gledaoce u Mostaru je besplatan.

Putnička blagajna u stanici Sarajevo, ispostavljaće povratne prijevozne karte za ovaj voz. Cijena povratne karte sa rezervacijom za odraslu osobu iznosi 19,40 KM, a za djecu od 4 do 12 godina cijena povratne karte je 13,00 KM. Djeca do navršene 4 godine prevoze se besplatno, ukoliko ne zahtijevaju posebno sjedište.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U cilju popularizacije ovog značajnog sportskog događaja, organizator je ponudio posebne pogodnosti  i dodatne popuste za porodična putovanja, tako da roditelji (ili dvije odrasle osobe)  sa dvoje djece uzrasta od 4 do 12 godina, povratnu kartu mogu kupiti za 42,80 KM.

Broj karata je ograničen, pa molimo zainteresovane putnike da blagovremeno kupe karte.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME