policija trake
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 6, 2022 @ 10:47
KATEGORIJA: Crna Hronika

Dvije osobe poginule su u dvije saobraćajne nesreće na području Bosanske Gradiške, potvrđeno u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

Iz Tužilaštva su naveli da je u saobraćajnoj nesreći u Novoj Topoli poginuo biciklista  D.S. (56).

Nesreća se dogodila na regionalnom putu Čatrnja-Nova Topola sinoć u 19:55 sati, a učestvovao je i automobil Golf 2 kojim je upravljao D. S. (41) iz Nove Topole.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 23.15 u mjestu Čatrnja, na magistralnom putu Bosanska Gradiška – Bosanska Dubica, poginuo je vozač automobila Opel Corsa Z. K. (40) iz Bosanske Gradiške, rečeno je u Okružnom tužilaštvu.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Drugi učesnik u ovoj nesreći bio je S. V. (24) iz  Bosanske Gradiške koji je upravljao automobilom Mercedes. S.V. je lakše povrijeđen, kao i njegovi saputnici Z. D (30) i D. C. (24) iz  Bosanske Gradiške.

Uviđaje su obavili pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva.

Naloženo je preduzimanje svih potrebnih mjera na utvrđivanju okolnosti pod kojima su se dogodile saobraćajne nesreće, kao i obdukcija tijela nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banja Luci.

LIDER