Portal 072info

BiH: Ispalio više rafala prema sugrađaninu, nastavio pucati i pred policijom

4D8BDF6D 9B8A 40F3 AD18 33F8410B76CA
06.02.2020., Banja Luka, Bosna i Hercegovina – U banjaluckom Okruznom sudu pocelo je sudjenje optuzenima za ubojstvo Slavise Krunica, BH milionera i vlasnika Sektor sekjuritija, najvece zastitarske agencije u BiH. Optuzeni su Benedi Djukanovic (42), Emilio Baldo (53) i Rodoljub Gajic (35). Republicko javno tuzilastvo ce u toku procesa saslusati 21 svjedoka, medju kojima i Gorana Ilica, jedinog prezivjelog iz automobila u kojem se vozio ubijeni Krunic. Osim Krunica, u napadu na makadamskom putu u naselju Glamocani u blizini Banjaluke 22. travnja 2019. godine, ubijen je i Krunicev tjelohranitelj Zarko Pavlovic. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lice čiji su inicijali S.V. iz Prijedora uhapšeno je zbog ubistva u pokušaju, saopšteno je danas iz Policijske uprave PU Prijedor.

Osumnjičeni se tereti da je u utorak, 15. septembra, oko 19.00 sati u Jutrogošti kod Prijedora ispalio više hitaca iz poluatomatske puške, od kojih jedan u pravcu lica Z.J, a nastavio je pucati i nakon dolaska policijskih službenika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U pretresu porodične kuće osumnjičenog pronađene su i oduzete dvije poluautomatske puške, jedna automatska puška, ručna bomba i municija.

Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u pokušaju, osumnjičeni S.V. predat je u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Prijedor.

Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)