BILA JE NAJGORA U TUZLI: Irma iznijela Dalilin prljavi veš

irma1 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Irma Serjanić nikada ne štedi bivšu prijateljicu Dalilu Dragojević, pa je ovaj put dobila pitanje zbog čega je tako.

Dalila i Irma odmah su se posvađale.

– Zašto si takva prema Dalili? Rekla si da je ober ku*vetina, da je abortirala dijete, da je bila udata već?”, glasilo je pitanje.

“Bila je udata za Esu, sa kojim je živjela od svoje 16. godine, sa kojim je abortirala. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promijenila. Bila sam joj lojalna, a ona je mene izdala, samo se vi družite sa njom, kazat će vam se samo – rekla je Irma.

ČITAJ JOŠ:  ZADRUGA: Zvezdan Slavnić pokušava da osvoji bivšu ženu

“Ti si opsjednuta i bolesna”, dobacila je Dalila.

“Naravno, ti si probala da se sječeš, ti ćeš nekome da pričaš nekome o kontrolama, hajde molim te, ološu”, dodala je Irma.

“Ona je fanatik i moj fan, da kažem mojoj sestri da spremi tužbu. Od sad samo tužim, možete da me pljujete, da govorite da sam ološ, ali da izmišljate muža ili dijete, to ne dozvoljavam”, rekla je Dalila.

“Rekla sam i javno, da je moj dečko doživio nesreću sa dvije djevojke i da sam bila s njim dok se nije oporavio. Aman, ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna”, nastavila je Dalila.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

“Ja znam pozadinu, a to što ti pričaš to je drugo. Glupačo, ja sve znam. Žena koju su nazivali najgorom ku*vom u Tuzli, to si ti. Ja sve priznam za sebe nisam kao ti da lažinjam”, nastavila je Irma.

“Moram priznati, očito da ima ovdje nešto, da se razumijemo. Ona uopće nije toliko srčana kada se svađa s Irmom, vidjeli smo kakva je bila sa Stanijom, a sada je povučena mirna. Zna da saseče mačem, ali sada nije ubjedljiva, sigurno ima nešto”, rekao je Lepi Mića.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi
GODISNJICA
MARKETING