BILA JE PRIMORANA: Zbog čega je abortirala Maja Marinković?

242466263 445738983431681 8650296777845414295 n e1638637409932 750x470 1

Maja Marinković zatrudnila je sa Markom Janjuševićem Janjušem tokom prethodne sezone rijalitija Zadruga, a njena drugarica iznijela je istinu o abortusu na koji je bila primorana.

Maja je nakon izlaska iz Zadruge 4 izvršila abortus u drugom mjesecu trudnoće, a kako se pričalo, otac djeteta bio je Marko Janjušević Janjuš. Kada je saznala da je trudna, Maja je prošla kroz pakao od toga da njega nije interesovalo to dijete, do toga da abortira. Iako su je mnogi osuđivali, niko ne zna da je Maja bila primorana da prekine trudnoću.

Kada je Marinkovićeva ostala u drugom stanju ona ga je pozvala kako bi mu rekla novosti, ali on tada nije ni želio da se čuje sa njom. Tada je krenuo pakao od kojeg se Maja i dalje nije oporavila.

Majina drugarica otkrila je kroz kakvu agoniju je rijaliti zvijezda prošla.

– Maja se u prvi mah jako uplašila i odmah je odlučila da abortira ali kako je vrijeme prolazilo osjećala se sve gore i razmišljala da zadrži bebu i sama je odgaja. Ionako sve u životu radi sama, nikada nije ni imala mušku podršku osim oca Takija, pa je mogla i to – otkrila je drugarica.

Copy

Međutim, kako je prolazila kroz mnoge stresne situacije prije nego što je saznala da je trudna, Maja je odlučila da uradi sve potrebne analize. Baš tada krenula je njena agonija.

-Maja se raspadala od plača kada je čula da Janjuša ne zanima njena trudnoća i da se baš u to vrijeme viđao sa Anom Korać, njenom najvećom protivnicom. Kada je otišla na pregled doktori su joj rekli da sumnjaju da sa bebom nije sve u najboljem redu i da mora da uradi detaljnije analize. Očigledno da je na zdravlje djeteta uticao njen svakodnevni stres, jer ona nije poročna osoba, a i zdrava je! Kada je to čula, tek onda je zatražila od Janjuša novac za abortus, ali on se pravio lud – rekla je ona.

IZVOREspreso
Prethodni članakDermatolog otkriva idealnu temperaturu vode za tuširanje u toku zime
Sljedeći članakKako do posla u državnim institucijama: Porodične i stranačke veze za privilegovane