Bila je tajna ljubav Zdravka Čolića: Cijela Jugoslavija je uzdisala za njom

Bila je tajna ljubav Zdravka Čolića: Cijela Jugoslavija je uzdisala za njom

Početkom osamdesetih Doris Dragović, tada članica grupe “More”, nikog nije ostavljala ravnodušnim, posebno poslije 1986, kada je uplovila u solo vode.

O njenom životu, naročito emotivnom, plele su se različite priče koje nikad nije demantovala.

Prašina se stišala kada se 1990. godine udala za vateprolistu Marija Budimira, s kojim je i danas u sretnom braku.

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog vijeka da je “imala nešto” sa balkanskom zvijezdom, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega.

A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pjesmu “Ti možeš sve, al’ jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

-To je bio šou “Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sjećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pjevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica