Bilal Brajlović na meti nacionalnog vrijeđanja u Zadruzi

Bilal Brajlović na meti nacionalnog vrijeđanja u Zadruzi

Bilal Brajlović čija porodica je itekako poznata u Sarajevu postao je učesnik reality show Zadruga.

Bilal Brajlović je prije učešća u reality programu u skladu sa najaktuelnijim trendovima javnost zaintrigirao putem društvenih mreža i Youtube videa. Tako je Brajlović u jednom od njih dotakao se Kristijana Golubovića, 90-tih godina prošlog stoljeća poznat kao “žestoki momak beogradskog asfalta”.

Golubović je iskustva iz zatvora u kojima je proveo mnoštvo vremena prenio u reality programe. Tako su se u najnovijoj sezoni Zadruge oči u oči susreli Brajović i Golubović. Taj susret završio je u klasičnom reality stilu gađanja hranom i polivanjem. Tu, međutim, nije bio kraj nevjerovatnim prizorima.

Naime, u cijeli međusobni obračun Golubovića i Brajlovića uključio se i Uroš Ćertić koji je potom Brajlovića izvrijeđao na nacionalnoj osnovi. Tako su gledaoci na nacionalnoj televiziji mogli čuti zastrašujuće Ćertićeve uvrede pa tako je vrijeđao i džamiju i Baščaršiju i sve redom odakle je Brajlović došao.

Društvene mreže i javnost su ostali zaprepašteni šta je Ćertić izgovorio i odmah se tražila reakcija TV Pink i njenog direktora i vlasnika Željka Mitrovića.

Mitrović je Ćertića kaznio mjesečnim honorarom i udio njegovog godišnjeg honorara kako je najavio planira uplatiti u Dom za nezbrinutu djecu Bjelave u Sarajevu.

Cijeli ovaj program se emituje i u Bosni i Hercegovini putem kablovske televizije Pink BH.

Ovo nažalost nije prvi ni posljednji put da se u stilu koji kreira Mitrovićeva produkcija dešavaju nemile scene koje su poslije rezultirale da Golubović izvrši nasilni napad na Ćertića. Tuča, nasilje kao i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi nisu jedini momenti koji su zaprepastili javnost.

Tako su gledaoci mogli svjedočiti necenzuriranim scenama seksa, fizičkim napadima punim krvi pa do nervnih slomova i svjedočenja o silovanju. Također,  maloljetne djevojčice su pričale o seksualnim iskustvima. Na sve to tu bizarnosti nije bio kraj, pa su gledaoci preko nacionalne frekvencije pratili i sahranu oca bivše učesnice.

Sve to nažalost gledaju i djeca, a odrasli bi zaista trebali povesti računa šta oni gledaju i kako provode vrijeme i ko im zaokuplja pažnju.

Na sve to i pored takvog programa TV Pink je ponovo dobila dozvolu za nacionalno emitovanje, a tamošnja Regulatorna agencija za emitovanje na čelu sa Oliverom Zekić na sve to gleda blagonaklono.

“REM svakako, bez obzira na te perverzne i bizarne želje, neće biti preki sud, i držaće se i procedura i zakona”, rekla je svojevremeno Zekić.

Još je gore jer se zbog novca i “popularnosti” pojedini odluče i prihvate da ih Mitrovićev reality program podvrgne najgorim mogućim stvarima dok Srbija i tamošnji nadležni organi u svemu ne vide ništa sporno.

N1

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS