Bilal i Car u zagrljaju, Maja bijesna kao ris prijeti raskidom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Milan Milošević je najavio zadrugarima video klip na kom se vidi razgovor Bilala Brajlovića i Filipa Cara, na kom mu Car stavlja do znanja da ga Maja Marinkovićne zanima i da mu on nije problem, dok ga Bilal ispituje o njihovoj vezi.

-Dva prijatelja istu ženu vole! Ne znam šta da komentarišem. Filip stalno potencira da ga ne zanimam, a stalno priča o tome što se desilo. Ako ga ne zanimam, ne treba da me komentarišepočela je Maja.

Je l’ čudno to što savjetuje tvog dečkapitao je Milan.

-Vjerujem da je iz najbolje namere. Imam svog dečka i svoju sretnu vezu i hvala ti što imaš lijepo mišljenje o nama. Moji bivši se svi druže, može i Bilal, čast izuzecimarekla je Maja.

Foto: Youtube printscreen

-Ja sam mu rekao da je to završeno, ali njoj nije problem to što je on mene pitao, nego šta sam ja rekao. Zašto je bitnije šta ja mislim? Tebi treba on da bude bitan. Trebala si da kažeš: “Mene briga šta je Filip rekao…”rekao je Car.

-Nemoj ti da brineš za mene rekla je Maja.

Vi se dogovorite onda u kancelariji šta se ne uklapa, nešto nije dobro – dodao je Car.

-Ja se tebe ne plašimrekao je Bilal.

-I ne moraš, nemaš čega. Ja sam tebi sve zaboravio, ja sam tebe zgotivio, to sam ti i rekao. Kad si mi “eksere zabijao u čelo”, ja sam govorio da si dobarrekao je Car, a onda zagrlio Bilala.

-Meni ne treba dečko koji će da se grli sa mojim bivšim dečkom. Ne, ne, ne. To mene ne zanima, neću da tolerišem. Bude li se ovo ponovilo još jednom, nasmijao se na jednu rečenicu ili progovorio jednu riječ, završavamorekla je Maja.

Međutim, burna noć donijela je preokrete. Bilal je bijesnio na Maju što stalno gleda u Cara i razbio joj je šolju. Ona ga je izbacila iz kreveta i poručila da je gotovo.

Express