Bilal Mahmić na Svjetskom prvenstvu WAKO federacije kikboxinga u Turskoj

Bilal Mahmić na Svjetskom prvenstvu WAKO federacije kikboxinga u Turskoj

000-bilal-mahmic

Svjetsko prvenstvo za seniore (Point Borba, Light Contact, Kick Light, Full Contact, muzičke forme) će se održati u Turskoj od 30. novembra do 10. Decembar, 2013. godine.

Prema WAKO pravilima i propisima, pravo na učešće WAKO Svjetsko prvenstva 2013 (Turska), je rezervisan samo za WAKO Nacionalne federacija / udruženja.

Reprezentacija BiH u kikboxingu sa trenerom Huseinom Selimovićem – Musom ide sa ekipom boraca koji kako su nam rekli idu sa nadom da će osvojiti zlato.

Jedan od naših boraca je Bahrudin Bilal Mahmić. zeničanin koji više od deset godina aktivno trenira ovaj sport, a posljednjih šest godina učestvuje u takmićenjima, sa velikim uspijehom.

Neke od istaknutih rezultata Mahmić bilježi kao višestruki prvak BiH. balkanski prvak, osvajač svjetskog kupa i vice prvak svijeta. Mahmić ima 23 godine i jako kvalitetan sportski život, uspijesi govore da se radi o vrhunskom borcu, sportisti.

Podržimo Bilala, jer kako i sam kaže, on se oslanja na Allaha i nada se dobrom rezultatu što mu mi svakako i želimo. Ovim putem se zahvaljuju kompaniji “ALMY” iz Zenice koja je cijelo vrijem podržavala Bilala i njegovu ekipu.

Sretno u Turskoj

Bilal Isaković/Islammylife.tv

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS