BILALOVA PORODICA U STRAHU ZBOG DIVNE: Hitno otišli kod hodže da im pomogne

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Divna DNK priznala je simpatije prema Bilalu, a sve je šokirala kada je za crnim stolom rekla kako se razumije u vlašku magiju i kako ga je zamađijala, te da će kroz nekoliko dana svima biti jasno o čemu priča.

To je uplašilo Bilala, ali i njegovu porodicu koja je odmah otišla kod jednog hodže u Sarajevo koji se postarao da njene vradžbine ne dopru do Bilala.

– Što je najgore Divna se ne šali i njegovoj porodici je jasno da je ona iz tih krajeva gdje svi bacaju vlašku magiju. Pa, Marko je imao toliko žena pored Divne, a uvijek se njoj vraćao, znači da nešto ima. Oni su vidjeli koliko je nakon njenih tvrdnji da je zamađijala Bilala on bio uplašen, te su se odmah uputili kod jednog hodže. On im je rekao da donesu lične Bilalove stvari i da natoče vodu u jednu flašu, ali iz kuće gdje živi Bilal. Sve su to uradili, zatim je hodža nad njegovim stvarima čitao nešto, a u flašu sa vodom koju su donijeli stvaio je neki prah i rekao da tom vodom pospu sve po kući što je Bilalovo, a da je najvažnije da poprskaju njegov krevet i njegovu sliku da stave na njega. Sve su to uradili i nadaju se da Divnine vradžbine sada njemu ne mogu ništa – završava izvor.

Inače, Divnin i Markov komšija iz Dubnice kaže da je čuo da se ona bavi opasnom magijom.

–Pa čuo sam ja te priče, jeste ovdje kod nas imaš te vračare koliko hoćeš. Divna je zamađijala Marka to svi u selu pričaju, ona se otarasila svake ljubavnice, mora da im je bajala – kaže komšija.