BIO SAM GLUP JER SE NISAM PLAŠIO KORONE: Peđa Medenica skrhan nakon gubitka prijatelja

pedja 1 e1577278592284 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Peđa Medenica jedan je od onih koji nisu vjerovali u opasnost novog virusa Kovid 19 i nije htio da se pridržava preporučenih mjera samozaštite. Ali, od prije dva dana to se promijenilo. Nažalost, na Peđinu odluku da počne da nosi masku i rukavicu uticalo je to što su mu preminula dva prijatelja u razmaku od nekoliko dana od koronavirusa, estradni menadžer Bor lalević i kolega muzičar Gaja. On se svojim fanovima obratio u otvorenom pismu koje je objavio na Fejsbuku.

ČITAJ JOŠ:  U Zenici porođene dvije kovid pozitivne pacijentice, majke i bebe su dobro

-Danas sam prvi put od početka ovog virusa otišao u apoteku i kupio masku i stavio je kada sam ulazio u supermarket. Jer, Bože moj, ja sam bio jedan od tih koji je bio malo pametniji od drugih. Malo su mi ti hipohodri bili smiješni. Stavljaš rukavice i masku, nećeš da mi pružiš ruku, stojiš dva metra od mene i kao javljaš mi se brzinski i biježiš od mene kao da sam gubavac. Bili su mi smiješni dok nisam dobio poziv i saznao da je jedan divan čovjek koji je morao još dugo da živi, umro. Jako mlad. Jedan šmeker. Jedan uspješan dasa kojeg svi pamte po dobrim stvarima. Čovjek od dva metra i 150 kila, jedan div. Umro je od koronavirusa – napisao je on.

ČITAJ JOŠ:  Odlučili da uvedu petu dozu vakcine protiv koronavirusa

GODISNJICA
MARKETING