Portal 072info

“Bio sam iznenađen, šokiran, nisam znao što da kažem”: Iz bolnice ga nazvali da preuzme tijelo majke koju je već ukopao!

Screenshot 4 983
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Porodica iz Mraclina kod Velike Gorice u Hrvatskoj ostala je u šoku poslije velike greške bolnice, kada im je javljeno da dođu i preuzmu tijelo preminule majke pošto je familija već sahranila. Naime, sada već pokojna Suzana (76) je u zagrebačku bolnicu otišla 5. oktobra, piše Telegraf.

– U petak su me nazvali i rekli da je korona virus ušao na odjeljenje. U subotu je ljekar koji je zamijenio doktorku u samoizolaciji rekao da će majku morati da testiraju na virus i kasnije su nam javili da je pozitivna. U ponedjeljak u pet sati ujutro su nam potvrdili da je umrla – rekao je sin pokojnice Tomislav Šipušić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Porodica je poslije toga obavila sahranu, a kćerka preminule kaže da je već tada bilo nekih nelogičnosti.

– Prvo, na papirima koje sam pogledala, na jednome piše da je umrla 25. oktobra u pet sati, a na drugome 26.10. u pola šest. Mene sad zanima u koje vrijeme i tačno od koje bolesti je moja majka preminula. U bolnici nisu imali neki razuman i normalan odgovor, rekli su da će istražiti sve i dali su nam hiljade informacija – ispričala je Tajana Ivanac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon sahrane, bolnica je kontaktirala Tomislava i pozvali ga da dođe preuzeti tijelo majke, koju je već sahranio.

– Bio sam iznenađen, šokiran, nisam znao što da kažem – ispričao je Tomislav, kome su poslije iz bolnice poručili da je došlo do zabune.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Kako se to može desiti, zabuna, pa nije moja majka broj, ona je osoba, tada živa, a sada mrtva – kaže Tomislav.

U šoku je i kćerka pokojnice koja se pita kome će na praznik Svih svetih zapaliti svijeću. Posle je organizovan sastanak sa direktorom bolnice, a tada je otkriven niz nelogičnosti u dokumentaciji. Porodica je na kraju zatražila da se organizuje iskop kako bi se vidjelo ko je u grobu.

– Tamo su čuli neke stvar koje nismo smjeli da čujemo i zamoljeni smo da kažemo da se to u stvari ne radi, ali da će nama to omogućiti da nam bude lakše i da ne preduzimamo dalje korake. Dakle, dovedena sam da zajedno sa bratom i svastikom da identifikujem da li to moja majka leži u mrtvačnici ili ne – kaže Tajana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME