Portal 072info

BIRAMO NAJLJEPŠU JELKU: Novogodišnja euforija na 072info!

Javnog dočeka Nove godine u Zenici na žalost većine građana neće biti, a većina sugrađana “najluđu noć” u godini prema anketi po gradu koju smo radili dočekat će u kući ili pak vikendici, dok je manji broj onih koji će ulazak u novu 2015. godinu dočekati u ugostiteljskim objektima.

Zbog teške finansijske situacije sve je manje onih koji će uopće u sreći i veselju dočekati Novu godinu.

Ipak, Nova godina je praznik koji najviše veseli mališane koji sa nestrpljenjem iščekuju novogodišnje paketiće, ukrašavaju jelke sa svojim najbližima i čekaju snijeg kako bi uživali u brojnim zimskim radostima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Upravo zbog navedenog odlučili smo pokrenuti jednu sasvim neobičnu nagradnu igru, a koja ima za cilj obradovati kako najmlađe čitatelje 072info, tako i ostale starosne dobi. Naime, portal 072info nagrađuje mališane, ali i sve one koji žele da učestvuju u našoj nagradnoj igri…

Okitili ste novogodišnju jelku? Mislite da je upravo vaša najljepša? Fotografišite je odmah i pošaljite na: marketing@072info.com sa naznakom ‘Za nagradnu igru’ ili u poruci na našoj Facebook stranici.

Važna napomena: Na fotografiji mora biti vidljiv papir na kojem piše “072INFO” (na samoj jelci ili negdje pored) kako bi znali da je fotografija jelke koja ulazi u nagradno takmičenje zaista vaša.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve one koji sudjeluju u nagradnoj igri očekuju nagrade naših sponzora i to:

072INFO vas nagrađuje sa novogodišnjim paketićima koji će obradovati vaše mališane
AG-SHOP Jašarević vas nagrađuje sa vrijednim poklonom koji će učiniti da u novogodišnjoj noći izgledate besprijekorno
Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ vas nagrađuje sa vrijednim poklonom kako biste u najluđoj noći zablistali
Stomatološka ordinacija D&N vas nagrađuje sa vrijednim poklon bonom kako bi 2015. godinu vaš osmijeh bio blistav i potpun

Rok za slanje fotografija je 23. decembar do 23.00 sata, a potom ćemo u ponoćobjaviti vaše fotografije. Pet fotografija osvajaju vrijedne nagrade naših sponzora nagradne igre, a prednost imaju oni koji se pridruže FB stranici naših sponzora nagradne igre.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pridružite se Facebook stranici Ag-shop Jašarević klikom OVDJE.

Pridružite se Facebook stranici Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ klikom OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pridružite se Facebook stranici Stomatološka ordinacija D&N klikom OVDJE.

U e-mailu je poželjno da naglasite koju nagradu našeg sponzora priželjkujete, a imena sretnih dobitnika objavit ćemo 30. decembra u 00.00 sati. Svim učesnicima želimo mnogo sreće, vaš 072info Team! Novogodišnja euforija na 072info može da počne…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

>> U nagradnoj igri mogu sudjelovati ISKLJUČIVO članovi Facebook stranice 072info <<

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME