Biro u Varšavi nudi posao u erotskom klubu

Biro za zapošljavanje u Varšavi u ponudu nezaposlenima na svojoj oglasnoj tabli i sajtu uvrstio je i radno mjesto plesačice i pratilje u jednom erotskom klubu.

Vlasniku neimenovanog noćnog kluba nisu potrebne početnice, pošto traži tri godine prakse, ma šta to značilo, bavljenje gimnastikom i znanje engleskog jezika.

Za oko 400 eura osnovne mjesečne plate očekuje se da plešu oko šipke, budu pratnja gostima kluba i, kako je navedeno, promoviraju usluge poslodavca, piše današnja Žečpospolita.

Činovnici biroa koji su prihvatili oglas brane se da nisu učinili ništa nezakonito, a budući da erotski klub ima dozvolu za rad i da njegov vlasnik legalno posluje, nisu prema zakonima ni smjeli da odbiju oglas za posao.

Sam vlasnik kluba priznao je da u stvari ni ne traži stanovnice Varšave s razgibanim tijelom za ples i animiranje mušterija kluba, pošto već ima “lepotice noći” iz inozemstva.

Na davanje oglasa natjerali su ga propisi – ako želi da sve bude legalno, uvjet da primi strankinju animir-damu jeste da nijedna Poljakinja ne bude zainteresirana za taj posao, a takvu potvrdu može mu dati samo Biro rada, prenosi Blic.

Fena

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE