Portal 072info

BISTE LI SE DALI ESTETSKOM HIRURGU: Odgovorite na ova četiri pitanja?!

Prije nego što donesete konačnu odluku o tome da se podvrgnete tretmanu, postavite sebi četiri pitanja… Studije otkrivaju da pacijentice osjećaju kako ih je kvalitetno napravljen facelifting pomladio za deset godina, piše Vecernji.hr.

Je li to pravo rješenje i za vas? Prije nego što donesete konačnu odluku o tome da se podvrgnete ovom tretmanu, postavite sebi četiri pitanja:

1. Može li moj problem riješiti zahvat?

Podočnjake i previše bora može, ali emotivne probleme (na primjer, suprugovu nevjeru) nikako. Probleme u životu i ne treba rješavati putem hirurških zahvata. Budite iskreni prema sebi u pogledu razloga iz kojih se želite podvrgnuti operaciji.

2. Može li se moj problem riješiti manje invazivnim metodama?

Začudili biste se kada biste znali šta se sve može postići bez hirurških zahvata. Zapravo, najbolja kozmetička inovacija u 2011. godini bio je „tekući facelifting“, u kojem se kombinirano koriste različiti fileri i botoks za zatezanje bora i popunjavanje obraza, što stvara iluziju čvršće linije brade.

3. Jesu li moja očekivanja realna?

Osnovni cilj svih intervencija treba biti najbolji izgled za vaše stvarne godine. U stvaranju takve slike, prije operacije ili nekog drugog zahvata, treba vam pomoći liječnik.

4. Zbog koga to radim?

Odgovor mora glasiti: „Isključivo zbog sebe!“

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box