18


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Margaux Cody nova je TikTok senzacija zahvaljujući svojim objavama u kojima otkriva kako možete prevariti Instagramov algoritam i postanete pravi špijun na toj društvenoj mreži.

BuzzFeed piše da je toliko dobro prozrela frajere i njihovo korištenje Instagrama da bi ju trebao zaposliti FBI, a nakon što vidite njene trikove – sigurno ćete pomisliti isto. Margaux se nazvala “penzionisanom psihopatkinjom”, čemu idu u prilog trikovi koje je koristila s bivšim dečkima.

@margauxrita_

I have more tips for this one but I could only share so much in 60 seconds lol 🥸 part 2? #MoneyTok #weirdpets #wee #999

♬ Cry Baby (feat. DaBaby) – Megan Thee Stallion

– Pronađite njegov YouTube kanal ili profil na platformama za streaming muziku (ako ga ima) i pogledajte koje je pjesme nedavno poslušao. Istražite njegove plejliste i kakvu muziku voli, stavite neku od pjesama na Story da bi vam odgovorio- savjetuje Margaux.

Dodaje da je dobro istražiti i kakve memeove voli. Na LinkedInu se mogu provjeriti interesi iz prošlosti koje također možete staviti u svoju objavu. Tvrdi da ovo pali u osam od 10 slučajeva i garantira da će osoba koja vam se sviđa započeti razgovor s vama.

@margauxrita_

INSTAGRAM HACK ❤️❤️ #GroupChat #WinterFashion #greenscreen

♬ Buss It – Erica Banks

Margaux tvrdi da možete manipulirati tuđim newsfeedom. Naime, ako objavite Story i sakrijete ga od simpatije na pet do deset sekundi, kada ga pokažete osobi će se pojaviti prvi po redu za gledanje tako da će ga sigurno pogledati.

Kako znati dopisuje li se s nekim drugim?

– Pitajte ga za mobitel i, naravno, nemojte mu reći što ćete napraviti. Pogledajte historiju emotikona koje šalje. Ako vidite sugestivne primjerke koje vama ne šalje, onda ih šalje nekom drugom”, tvrdi ona

@margauxrita_

PART 7 ❤️🥰 #greenscreen #cleantok #2021affirmations

♬ Buss It – Erica Banks

Kako čitati poruke, a da osoba ne vidi ‘seen’?

Otiđite na profil osobe koja mu je poslala poruku, dodirnite tri točke na vrhu i odaberite ‘Ograniči’. Tako će poruka otići ravno u ulaznu poštu vaših zahtjeva. Sada kada ste ograničili ovu osobu, ona neće znati jeste li online ili ste pročitali poruke.

@margauxrita_

PART 12 ✨ #SwitchTheChobaniFlip #clingypet #BoseAllOut

♬ ROCKSTAR – DaBaby, Roddy Ricch