Bivša učesnica “Zvezda Granda” šokirala odlukom

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Od kada se pojavila na estradnoj sceni, Aleksandra Tadić privukla je veliku pažnju dobrim glasom, stasom, ali i nadimkom koji je sigurno jedan od najoriginalnijih. Za Cipku su svi čuli, međutim pjevačica je na veliko iznenađenje svih riješila da se „otarasi“ prepoznatljivog nadimka.

-Cipka je umrla, sad sam Aleksandra Tadić. Neki ne mogu da me nađu na Instagramu pa misle da sam ih blokirala, ali samo nisu bilI u toku da sam sad samo Aleksandra. Dosta je bilo nadimka Cipka jer ipak ja sada dolazim u neke malo ozbiljnije godine i nemam više volju da objašnjavam da li je Cipka ili Čipka – objasnila je Aleksandra.

ČITAJ JOŠ:  Plačete kada režete luk? Spriječite suze uz ova dva jednostavna koraka
Foto: Instagram

Na njeno zadovoljstvo, uskoro će Aleksandra Tadić imenom i prezimenom potpisati spot na kome vrijedno radi.

Promjena boje kose je uvertira do spota, ali očekujem u narednom periodu da sve to završim. Bit će neke hot scene jer se od mene to i očekuje  otkrila je pjevačica.

Malo ko ima hrabrosti da pravi promjene i transformacije na kakve je Aleksandra spremna, posebno kada je u pitanju boja kose, te se voditelj Živojin Krstić našalio da je njen dečko za veoma kratko vrijeme imao čak tri djevojke – atraktivnu crnku, vatrenu crvenokosu i sada brinetu.

ČITAJ JOŠ:  Damir Džumhur: Šta gledam na televiziji

Pa da, malo osvježenje, šta fali. Tako treba, zar ne? Ma nemam dečka, ali imam novu pjesmu! – poručila je sa osmijehom.

Grand

GODISNJICA
MARKETING