Portal 072info

Bivši najdeblji čovjek na svijetu našao ljubav života

Nekada najdebljem čovjek na svijetu s težinom od 445 kila, Britancu Paulu Masonu (52), napokon se nasmiješila sreća. Osim što je izgubio nevjerojatnih 305 kila uz pomoć operacije, pronašao je i ljubav svog života. Riječ je o Amerikanki Rebeccci Mountain, koja ga je prvi put vidjela na dokumentarcu o pretilosti.

Iako se par službeno još nije upoznao, Mason je uvjeren da je riječ o pravoj ljubavi. Prvi put su uspostavili kontakt prošlog mjeseca i to putem interneta. Tada je Rebecca vidjela dokumentarac o njegovim problemima zbog pretilosti. Njegove muke su je toliko pogodile da je preko Facebooka uspostavila kontakt s njim kako bi mu pomogla u skupljanju novaca za drugu operaciju kojom bi se riješio viška kože.

– Gledala je dokumentarac o meni i tada je pomislila kako mi mora pomoći. U tom trenutku nije razmišljala o vezi sa mnom, samo je htjela pronaći nekoga tko će me operirati – rekao je Mason.

– Bio sam pomalo oprazan, ali kada sam je upoznao preko Skypea osjetio sam olakšanje. Pričali smo četiri i pol sata. Nisam ništa znao o njoj, ali smo razgovarali o njenom životu i o tome kako mi želi pomoći – dodao je Mason, uz napomenu da je tek nakon drugog razgovora shvatio da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

– Ona je osjećala jednako i tako je došlo do ideje da budemo par – rekao je sretni Britanac. Uz to je izjavio i da ona želi doći kod njega kako bi se upoznali osobno.

– Očajno je želim vidjeti uživo, jako sam uzbuđen – dodao je nekada najdeblji čovjek na svijetu.

Jutarnji

Podijelite članak