Portal 072info

Bivši supružnici ponovo na sudu: Severina se od Milana štiti crvenim koncem

PXL 090920 30072759 1536x1032 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bivši supružnici Milan Popović i Severina Kojić ponovno su se susreli na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Razlog današnjeg sastanka jeste Milanova privatna tužba za klevetu protiv bivšeg Severininog advokata Darija Budimira, ali i nje same.

Severina je došla u pratnji svog advokata Mate Matića koji je brani posljednjih nekoliko mjeseci, a bila je vidno raspoložena. Severina se pojavila u bijeloj Self-Portrait haljini s motivom zvjezdica, a preko ruke je prebacila crni Balmain sako. No, pažnju medija ispred suda je privukao crveni konac oko lijeve noge kojeg je omotala oko gležnja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

– Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60. Što protiv mene, što protiv mojih bližnjih i saradnika. Jer i danas sam zbog neke takve tužbe pohodila sud. A mene od svih tih sudova samo zanima okončanje postupka u vezi mog sina, koji gotovo 10 mjeseci već ne živi sa mnom. Vratimo se na pitanje. Šalim se, crveni konac je samo ukras – komentirala je Severina za RTL.hr.

Milan je ovoga puta ispred suda fotografiran sam, a pojavio se u bijeloj košulji i tamne jeans hlače, te je i on prebacio sako preko ramena, a nosio je i zaštitnu maskicu za lice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

IGORA NI NA VIDIKU: Severina uhvaćena sa drugima

072info.com

SEVERININA NOVA (STARA) AFERA: Snimak iz 2004. opet kruži internetom

072info.com

DJEVOJKA SA SELA: Severina kao da nije prebolovala koronu

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)