Bizarni detalji; Darko Lazić se umiješao u vezu svom kumu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Milica Dabović u vezi je sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem sa kojim trenutno uživa u Las Vegasu.

Kako pišu mediji, oni su zajedno oko dva mjeseca, a u njihovu vezu pokušao je da se umiješa Darko koji je kumu skrenuo pažnju na Milicu.

– Darko i Milica se poznaju, međutim, niko nije znao da je ona raskinula sa Vanjom sa kojim je Lazić isto u super odnosima. Kada je kum počeo da priča da je sa Milicom u vezi, Darko je bio u šoku i rekao mu da je on super sa njom, ali da je ona sa njegovim jako dobrim poznanikom u vezi. Darko je ubijedio kuma da Milica ima dečka i da nije raskinula. Još mu je rekao kako bi bilo u svim novinama da su ona i Vanja prekinuli – priča izvor blizak pjevaču i dodaje:

Ne znam šta se desilo, ali kum je valjda nazvao Milicu i rekao joj šta je sve čuo, pa se ona baš iznervirala jer je ispalo da laže i da obmanjuje novog momka. Inače, koliko znam njemu ne smeta što ona radi na onlyfans-u, smatra da pošteno zarađuje za život. Darko je Milici poslao i poruku i izvinio se, jer nije imao nam,eru da joj naruši vezu, samo je mislio da je ona sa Vanjom još – kaže izvor.

Kum Darka Lazića je u središte medijske pažnje došao zbog veze sa lijepom košarkašicom, a ostaje da vidimo kada će njih dvoje ozvaničiti vezu.

GODISNJICA
MARKETING