Bizarno iskustvo bračnog para iz Rijeke s kutijom cigareta

Bizarno iskustvo bračnog para iz Rijeke s kutijom cigareta

Bračni par iz Rijeke doživio je neugodno iznenađenje nakon što su u novootvorenoj trafici na Žabici kupili nekoliko kutija cigareta. Kad su sljedećeg dana uz prvu jutarnju kavu otvorili jednu od kupljenih kutija, u njoj su našli – smotani toaletni papir.

“Kutija je bila uredno omotana selotejpom, a prodavačica ju je ubacila u vrećicu zajedno s drugim kupljenim kutijama, tako da pri kupovini nismo ni u što posumnjali. Kad ujutro uz kavu otvoriš skupo plaćenu kutiju cigareta ne očekuješ da ćeš ‘popušiti'”, ispričala je žena za Novi list.

Svoje iskustvo podijelila je na Facebooku, gdje su pojedini korisnici prisjetili sličnih spački. “Isto se može dogoditi na svakom kiosku ako ne pazite. Jednostavno, netko tko želi pušiti, a da ne plati, dođe na kiosk i kupi kutiju crvenog marlbora. Skalperom na donjoj strani razreže celofan, izvadi cigarete i zamijeni ih nečime iste težine. Malo ljepila i kutija je kao nova. Onda natrag na kiosk s pričom da ste se zabunili i da vam mama puši bijeli marlboro”, jedan je od komentara.

Sugovornica Novog lista kaže da u ovom slučaju to nije posrijedi, jer kutija je bila normalno otvorena, a potom cijela obljepljena selotejpom. Na kiosku su im odbili vratiti novac, s obrazloženjem prodavačice da se kupovina nije dogodila u njezinoj smjeni.

danas.net.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE