muskarac pozoriste 696x566 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 12, 2021 @ 18:30
KATEGORIJA: Svijet / Vijesti
FIXGEHALT

Go muškarac je spašen nakon što se zaglavio u zidu njujorškog pozorišta, a policija utvrđuje kako je uopće tamo dospio.

NER FIT

Osoblje pozorišta je navodno čulo viku i lupanje iz zidova Landmark teatra u New Yorku. Vatrogasci su srušili zid, otkrivši muškarca, potpuno golog, u zidu kupatila. Pretpostavlja se da je bio zarobljen dva dana, piše Unilad.

– Nije jasno kako je tačno došao u područje iza zida – navela je u petak Vatrogasna služba Syracuse na svom Facebook profilu.

Zamjenik šefa vatrogasne službe John Kane rekao je lokalnim medijima da se čovjek možda u početku skrivao u otvoru, koji daje pristup žicama i cijevima, prije nego što je pao unutar zida.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Prema rečima direktora pozorišta, 39-godišnji muškarac primijećen je kako luta ispred zgrade u nedjelju, ali nakon što ga nisu vidjeli nekoliko dana, osoblje je pretpostavilo da je napustio to područje.

– Ne znam da li je ulazio da se ugrije ili da koristi kupatilo – kazao je Mike Intaglietta za Syracuse.com.

Iz policije su kazali da se vjeruje da muškarac, koji je prebačen u bolnicu nakon što je spašen, pati od psihičkih problema. Nije imao vidljive povrede kada su ga pronašli, ali je vjerovatno dehidrirao nakon što je dva dana proveo u zatvorenom prostoru bez hrane i vode. On nije uhapšen niti optužen.

LIDER