Portal 072info

Blagdani na OBN-u u znaku programa za djecu i oko djece

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uplovili smo u mjesec blagdana kada se osjećamo posebno. Na pijedestal su stavljena djeca, te će tako biti i u programu OBN-a. Iz ove TV kuće najavljuju novu emisiju o majčinstvu i premijerni blok najnovijih crtića u jutarnjim satima.

Emisija “Beba dolazi ” voditeljice Maje Munde kroz epizode će govoriti o blagoslovljenom razdoblju u životu žene, trudnoći. Na neposredan i simpatičan način govorit ćemo sa ekspertima o svim aspektima trudnoće. Najeminentniji ginekolozi, psiholozi, nutricionisti, spremni su podijeliti bezbroj savjeta budućim majkama. Maja Munda ugostit će i iskusne majke, a ekipe sa terena donose priče o modni u trudnoći, vantjelesnoj oplodnji, kupovini, vježbama za trudnice…U spomenutom razdoblju svaki savjet će dobro doći, a kada ga dobijete besplatno i od stručnjaka dobija na vrijednosti. “Kako i sama uskoro postajem majka pristupit ću ovoj emisiji i s te strane tako da ću s budućim majkama i sama učiti i otkrivati. To je najbolji način da sebi uljepšate trudnoću,“ kaže voditeljica Maja Munda. Prva se emisija emitira u petak 17. decembra/prosinca u 16:15h.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Drugi programski ekskluzivitet ove zime jesu najnoviji crtići u jutarnjim satima. Riječ je o premijernim izdanjima za BiH sjajnih crtanih filmova Lego Prijatelji i Grad srcolikog jezera (Lego Friends), Mia i ja (Mia and Me), Dubina (Deep) i Najljepše pustolovine Nilsa Holgersona (Nils Holgersson).  Lego Prijatelji i Grad srcolikog jezera priča je o 4 prijateljice Oliviji, Miji, Andrei, Emmi i Stephanie i njihovim avanturama u skrivenom gradu na jezeru. Djevojčicama će se posebno svidjeti priča crtića “Mia i ja“ kao i bajkoviti grad Centopia kojem prijeti nestajanje. Za dječake OBN TV je spremila sjajne pustolovine Nilsa Holgersona, dječaka koji iznenada bude smanjen i poslan na tajni zadatak i poseban crtić “Dubina“ o obitelji Nekton koja istražuje podzemlje prepuno zgoda i nezgoda. premijera svih crtanih filmova je u subotu 15.12. već od 7 sati ujutru.

 


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6