Portal 072info

BLATUŠA ZENICA: Ekor-komerc svečano otvorio novi stambeno-poslovni objekat (FOTO)

U zeničkom naselju Blatuša danas je uz brojne zvanice svečano otvoren 18. objekat firme Ekor-komerc.

U sklopu ovog poslovno-stambenog objekta nalazi se veliki supermarket veličine 870 kvadratnih metara, caffeterija i pekara Inpek koja će prije svega mještanima Blatuše, ali i stanovnicima Zenice pružiti vrhunsku uslugu i kvalitet u svojim proizvodima.

Na svečanom otvaranju prisunima su se obratili direktor i vlasnik Ekor-komerca Ekrem Oruč, predsjedavajući Gradskog vijeća grada Zenice Nebojša Nikolić, kao i predsjednik Vanjskotrgovinske komore FBiH Brujo Bojić.

Ovaj projekat Ekor-komerca pružio je otvaranje novih 20 radnih mjesta, a kako je istakao prvi čovjek ove firme, neće se zaustaviti na ovome.
“Mi nastavljamo dalje sa novim radnim mjestima. Ja sam čovjek koji manje priča, a više radi. Kada smo otvorili objekat u ulici Aska Borića obećao sam objekat u Blatuši, te nova radna mjesta. Sada smo tu, te se nadam će vam ovaj objekat biti od pomoći”, istakao je Ekrem Oruč.

Prisutnim gostima ispred novog stambeno-poslovnog objekta Ekor-komerca, danas se obratio i predsjedavajući Gradskog vijeća grada Zenice, Nebojša Nikolić: “Ovo je jedno od mjesta koji građanima može biti od velike koristi. Ovdje je nekad bio objekat koji nije pružao stanovnicima Blatuše uslove za život, a već od danas se nadamo da ćete uspjeti korisiti ono što je svečano otvoreno, a to je ovaj veliki supermarket.”
Vanjskotrgovinska komora, također je bila gost današnjeg svečanog otvaranja, te se prisutnima obratio predsjednik Bruno Bojić: “U zadnje vrijeme sam u sukobu sa onima koji žele tradicionalnu trgovninu i s onima koji blokiraju proizvodnju u BiH te sam sa zadovoljstvom prihvatio ovu pozitivnu priču. Želim domaćinima mnogo uspjeha u poslovnom i privatnom životu.”

Nakon svečanog otvorenja i presjecanja svečane vrpce, upriličena je kratka posjeta i obilazak novog supermarketa, prvim kupcima su uručene vrijedne nagrade, a ovaj svečani dan nastavljen je u Robnoj kući Zeničanka.

Kako izgleda novi stambeno-poslovni objekat Ekor-komerca u Blatuši pogledajte u fotografijama.

[Galleries 713 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box