BMW-om umalo pregazio pješaka na zebri, kazna je stigla brzo (VIDEO)

saobracaj pjesak poljska 12 696x414 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Još Jedan zanimljiv video dolazi s evropskih cesta.

Tačnije, radi se o Poljskoj, gdje se očito brojni vozači još uvijek nisu navikli na velike promjene u saobraćaju, kako po pitanju samog prometa, tako i kada su u pitanju performanse automobila.

Trenutak nepažnje dovoljan je da se dogodi zlo, a u ovom slučaju je doista nedostajalo malo da nastrada pješak. Nezgoda se dogodila u Krakowu, kada vozač BMW-a serije 5 prilazi pješačkom prijelazu i ne koči sve dok na njega ne stupi pješak, odnosno tek nakon što je ušao do pola dužine prijelaza. Pješak je uspio izbjeći udarac automobila, ali je ipak pao, povlačeći se unazad. Vozač BMW-a nastavlja voziti kao da se ništa nije dogodilo.

ČITAJ JOŠ:  U četvrtak nastavak sjednice Gradskog vijeća Zenica

I sve bi ostalo na onome kako neki mogu proći nekažnjeno da iz suprotnog smjera na istom pješačkom prijelazu nije stajalo policijsko vozilo. Nakon što su vidjeli što se dogodilo, propustili su pješaka i provjerili je li  sve u redu s njim te upalili signalna svjetla i krenuli za BMW-om. Ne sumnjamo da je vozač BMW-a dobio nemalu kaznu.

GODISNJICA
MARKETING