Bogata nasljednica četiri puta u jednom danu silovala 14-godišnjeg dječaka: Procurio i šokantni snimak

Bogata nasljednica četiri puta u jednom danu silovala 14-godišnjeg dječaka: Procurio i šokantni snimak

Savannah Daisley (45) bogata je australska nasljednica koja posjeduje konje, a sada se suočava s optužbama za seksualno iskorištavanje 14-godišnjeg dječaka i to četiri puta u jednome danu!

Daisley se našla na sudu u Sydneyu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje djece, a sutkinja Jaqueline Milledge odbila ju je pustiti uz jamčevinu zbog “prilično uznemirujućih optužbi”.

Majka dvoje djece i kćerka slavnog australskog uzgajivača konja Rossa Daisleyja, odlučno poriče sve optužbe i izjašnjava se da nije kriva. Policijska izvješća navode da je Daisley prošle godine u jednome danu, i to do 17 sati, četiri puta seksualno iskoristila maloljetnog dječaka. Nije jasno jesu li se ranije poznavali.

Advokat optužene tvrdio je da su optužbe protiv njegove klijentice iznesene ‘u inat’ i da je to slučaj ‘zakletva protiv zakletve’, prenosi NY Post. Međutim, tužilac Daniel Richardson tvrdi da dokazi postoje te da mu je policajac rekao za snimku telefonskog poziva Savannah Daisley u kojem ona navodno priznaje da je poljubila tinejdžera.

Richardson je takođe naveo da snimka otkriva kako se Daisley slabo sjeća incidenta jer je u to vrijeme bila navodno pijana.

“Ona kaže: ‘Mislila sam da ćeš mi pozvati policiju, mislila sam da smo ovo stavili u malu kutiju i bacili duboko u more.’ Policajac mi je dao uputut da je telefonski poziv loš za nju. Činjenice su da je dala priznanja koja su snimljena u telefonskom razgovoru i to je prilično ozbiljna stvar”, kaže tužitelj.

Daisleyin Instagram profil je sada izbrisan, no australski mediji imaju screenshotove njezinih objava u kojima tvrdi da je trijezna 223 dana. Takođe je na Instagramu otkrila da više nije s partnerom s kojim je bila 8 godina.

Njezin poznati otac ponudio je platiti 10 hiljada dolara kako bi sud odobrio njegovoj kćerki uvjetnu slobodu, ali sud je odbio tu ponudu. Daisley tako ostaje iza rešetaka do sljedećeg sudskog ročišta koje je zakazano za 23. kolovoz.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE