Portal 072info

Boja laka otkriva karakter

Kada biramo boju laka, obično razmišljamo kako nam se slaže uz garderobu, ali ne i uz karakter. Međutim, upravo izbor nijanse može da otkrije nešto o nama i „razotkrije“ nas u očima posmatrača.

Tako se po pravilu iza crvenog laka krije strastvena i energična osoba, koja kada zacrta ono što želi, to i uradi. Boja breskve na noktima odaje devojku koja živi u ovom trenutku, voli da se zabavlja i vedra je po prirodi. Ljubičasti lak je „rezervisan“ za one koje u svemu pronađu nešto pozitivno i dobro se osjećaju u svojoj koži. Bijeli nokti su karakteristični za nežne i romantične duše, dok šljokice vole šarmantne dame koje vrcaju od energije. Iako rijetko viđamo žene sa žutim lakom, na njih „padaju“ tople, nasmijane osobe, kao što plavi lak vole mirne i stabilne djevojke.

Dobro organizovane dame se uglavnom odlučuju za bezbojni, a avanturističke za zeleni lak. Popularni frenč je izbor kreativnih djevojaka koje vole da se igraju i isprobavaju nešto novo, kao što nokti u duginim bojama govore da je pored nas žena koja želi da bude primijećena i to ne krije. Zato, slijedeći put kada budete birali nijansu laka, razmislite kakvu poruku želite da pošaljete okolini.

Podijelite članak