Bojan Gajić ispunio obećanje i zapalio svoj automobil (VIDEO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Banjalučki ljubitelj Mercedesa obećao je svojim prijateljima i pratiteljima da će zapaliti jedan svoj automobil koji ima u bogatoj kolekciji vozila. Nakon verbalno obračuna sa visočkim majstorom Asimom Vrancem zvani Tica, Bojan je javno obećao da će spaliti jedan automobil.

Bojan kaže da mu je nanesena velika nepravda. Jer se bez razloga blati njegovo ime o vraćanju kilometara na automobilu.

“Zapaliću auto samo da sperem “ljagu” sa sebe i operem svoj obraz koji je Asim TICA Vranac isprljao i objavio javno na svom Facebook-u o vraćanju kilometara a dokazao sam mu dokazima da to nije tačno i da se radi o dva ista auta različitih kilometara!

“Riječ mora biti svetinja! Ne smijemo biti glumci kao Asim Tica Vranac! – izjavio je ovaj ljubitelj Mercedesa za portal Crna-Hronika.

Na sigurnoj lokaciji Bojan je dovezao svog japanca Mitsubishi Sigmu koja je imala motor 3.0 V6 automatik sa bogatom opremom. Ovaj automobil smatran je luksuznim vozilom 90-tih godina.

“Ne moram zapaliti auto. Znači ne mogu zapalitu auto, auto se zaključalo. Nikada se nije zaključao da se sada zaključa. Auto se ne da otključati. Nisam ja Tica, obraz mora biti svetinja. Riječ mora biti svetinja.” poručio je Bojan u videosnimku.