Bojan Tomović pokušao da se ubije

BOJAN TOMOVIC 750x453 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevač Bojan Tomović je, prema informacijama koje su dospjele u javnost, prije dve godine pokušao da izvrši samoubistvo pišu beogradski mediji.

Kako prenosi portal “Insajder.in”, crnogorska policija reagovala je na poziv komšija koji su čuli da se nešto dešava u stanu Bojana Tomovića.

Kada je policija upala u stan, zatekla ga je, kako se navodi, u kritičnom stanju.

Bojan je sinoć na društvenim mrežama ostavio potresnu poruku u kojoj se izvinio svojoj porodici i poručio da “ne može više”.

ČITAJ JOŠ:  Može li vitamin C zaustaviti koronavirus

– Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim sretan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja – napisao je Tomović.

Nakon što su ga u bolnici uspješno povratili, te je došao sebi, oglasio se opet:

– Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe, ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu,jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla – rekao je Tomović.

ČITAJ JOŠ:  Bojan Tomović ženu prevario sa njenim rođakom

GODISNJICA
MARKETING