Portal 072info

Boksačica pronašla dodatni izvor zarade: Prodaje fotografije stopala, a za par čarapa dobije i do 1000 KM

Screenshot 3 963
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dok gotovo svi svakodnevno čarape stavljaju u mašinu za veš, Ebanie Bridges tu naviku nema, a razlog tome je što ona svoje čarape nakon nošenja prodaje kako bi imala dodatan prihod novca.

Iako je sve počelo kao šala, ova 33-godišnja boksačica iz Australije razvila je ozbiljan posao. Prve čarape je prodala svom obožavatelju iz Britanije, a bile su ‘posebne’ jer ih je nosila na treningu. Zaradila je čak 500 funti odnosno 1150 KM.  Od tada u samo mjesec dana zaradi i do 4000 dolara (oko 6600 KM), a najveći iznos koji je dobila za jedan par čarapa bio je 900 dolara (oko 1500 KM).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim toga, zarađuje i tako što prodaje fotografije svojih stopala na kojima ima čarape, a po jednoj fotografiji zaradi oko 100 dolara (oko 165 KM). Nakon što su se obožavatelji zainteresirali za njezina stopala, počeli su joj se javljati i razni brendovi čarapa za suradnju.

“Od takve gluposti zaradila sam veliku količinu novca. U čak 25 zemalja čulo se za moj biznis. Koliko god dugo to radim i dalje mi je neobično poslati fotografiju svojih stopala i za to primiti novac.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)