BOLESNO I STRAŠNO: Uperila malom djetetu pištolj u glavu i uslikala se!

60852491-pistolj-glava-dijete-zena

Nešto što je izrazito zabrinulo i prepalo javnost jeste forografija koja je pronađena na jednoj od društvenih mreža, gdje je žena uperila pištolj malom djetetu na čelo, dok je dijete izbezumljeno gledalo u cijev ispred sebe.

Kako se saznaje, pomenuta fotografija je podijeljena na svim društvenim mrežama nekoliko stotina puta, a korisnici interneta pokušavaju utvrditi identitet žene kako bi obavijestili vlast o tome što se zbiva, prenosi Daily Mail, te na taj način spasili život ove male bebe, ali i potražili socijalnu pomoć.

Obzirom na jako mali broj informacija, ova žena još uvijek ne može da se pronađe te se još uvijek radi na otkrivanju identiteta osobe sa fotografije, kao i male bebe.

Kao što se jasno može vidjeti, fotografija pokazuje mladu ženu kako se smiješi dok je u glavu djeteta, koje bi moglo biti staro oko dvije godine, uperila pištolj, a isto dijete zbunjena gleda u crnu cijev.

Neslužbeno se saznaje kako postoji mogućnost da je fotografija objavljena na argentinskoj stranici Facebooka prije otprilike mjesec dana.

Udruženje 'Nisam više žrtva' objavila je fotografiju na svom blogu. 'Ako postoji netko tko može pomoći djetetu, molilo vas, molimo da to učinite', napisali su na blogu, te na taj način poslali apel.

S obzirom na to da nisu poznati detalji oko ove fotografije, nije poznato niti je li pištolj koji je uperen u dijete pravi, obzirom da je dosta male veličine, i ne zna se materijal od kojeg je sastavljen.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE