Bolna ispovijest Seke Aleksić o pokojnom ocu: Veljko je inicirao da se pomirimo, a onda se on razbolio, pao mi je na ruke…

Bolna ispovijest Seke Aleksić o pokojnom ocu: Veljko je inicirao da se pomirimo, a onda se on razbolio, pao mi je na ruke…

Pjevačica Seka Aleksić u velikoj ispovijesti rekla je da je zahvalna suprugu Veljku što joj je pomogao da se pomiri s ocem prije nego što je umro.

– Ja se ne stidim svoje prošlosti, ponosna sam na nju. Meni je te nedaće Bog poslao da bi me ojačao jer poslije svakog stradanja ide vaskrsenje. Prva slika kad pomislim na djetinjstvo mi je da smo jeli pasulj i pogaču skoro svaki dan – priča Seka za “Svet” i nastavlja:

– Tata mi je nedostajao jako, pošto sam dijete razvedenih roditelja. On se dugi niz godina borio sa alkoholizmom, i to je prevagnulo da budem ljutica i tvrdoglava. Htjela sam da mu pokažem da treba da ispašta zbog toga. Jako patim zbog toga.

Puno mi je srce što je upoznao Jakova

Dodala je da je njen otac jako volio Vesnu Zmijanac.

– Ona mu je bila sve, pa je ta ljubav prema njoj prešla i na mene. Jednom prilikom sam je gledala na televiziji, i poželjela da budem kao ona. Nikad neću to zaboraviti. A kada sam sve te stvari doživjela i ostvarila, poželjela sam da ih podijelim s tatom. Veljko je inicirao da se pomirimo. Onda se tata razbolio, vratio se iz Austrije, pao je na moje ruke… Ja sam ga pozvala da mu pomažem, izdržavam. Osjetila sam olakšanje kad sam mu oprostila i pomogla. Nažalost, preminuo je, ali mi je puno srce što je upoznao Jakova kad je bio beba. Držao je u naručju svog unuka… Mama mi je zabranjivala da pjevam, a ja sam uvečer bježala iz kuće da bi radila. Mama je danas mnogo ponosna na mene, ali sigurno ne bih bila ovo što jesam da nisam imala teško djetinjstvo – ispričala je Aleksić.

Sama sebi napravila krila

Otkrila je koga sa estrade smatra pravim prijateljem.

– Na estradi imam dva prijatelja, to su Slađa Alegro i Adil. Sa ostalima imam lijepe kolegijalne odnose. Nekad se sretnemo na aerodromu, proćaskamo, nekad čak i popijemo kafu, ali to izbjegavam jer u tim razgovorima često krenu neke priče, ogovaranja, a ja to ne volim… Mene na početku karijere niko od kolega nije podržao, pružio mi ruku, rekao da mogu da se oslonim na njega ako nešto treba. Ja sam sama ostvarila svoj san, sama sebi sam napravila ta krila. Znam koliko je bilo teško i zato ja sada zdušno podržavam mlađe kolege. Super su mi Relja, Nikolija, Breskvica, Coby – ispričala je Seka.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE