THE BOOM BOOM ROOM: Novo mjesto za najbolji provod u gradu!

Podijelite vijest

BOOMBOOMROOM

Na lokaciji bivšeg Jazz Cluba već duže vrijeme vrše se radovi na rekonstrukciji postojećeg objekta, a koji ima za cilj otvorenje sasvim novog i drugačijeg objekta koji će oduševiti sve Zeničane i Zeničanke koji vape za dobrim provodom.

Tako se veliki broj zeničke javnosti u posljednje vrijeme interesovao šta se zapravo dešava i šta ih to očekuje na lokalitetu nekadašnjeg Jazz Cluba koji je bio poznat po dobrom provodu, a svi oni večeras imaju priliku svjedočiti nečemu sasvim novom i što nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U potpuno novom ruhu večeras će se svečano otvoriti novi objekat simboličnog naziva “The Boom Boom Room” a koji će za krako vrijeme postati omiljeno mjesto za izlaske u Zenici. Kako saznajemo, već sada je pripremljen bogat progoram povodom noćnog dešavanja u gradu, a svi oni koji su željni dobrog provoda, uživanja i nesvakidašnjih evenata definitivno će ubuduće svoje povjerenje za opuštanje i uživanje povjeriti upravo ‘The Boom Boom Room-u’.

Radno vrijeme novog hrama dobrog provoda u Zenici radit će od 19.00 do 03.00 sata, a uz ritmove strane muzike najbolji provod u gradu je zagarantovani. Pored navedenog, večeri će biti i tematski obrađene tako za sada otkrivaju kako će utorak biti rezervian za ‘Srednja škola party’, srijeda ‘Latino veče’, četvrtak ‘Studentski party’, dok će petkom i subotom sve posjetioce zabavljati poznati DJ-evi.

Vidimo se večeras u ‘The Boom Boom Room-u’, mjestu na kojem će se dešavati najbolji noćni eventi i o čijim će se provodima dugo pričati.