Borba Anđe Marić s multiplom sklerozom: Napravila sam prve korake, sedam godina mi je tijelo bilo smrznuto

3 22
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Anđa Marić (45), hrvatska pjevačica, autorica knjiga za djecu, blogerica i kolumnistica, nekadašnja manekenka i TV voditeljice već godinama boluje od multiple skleroze, a sada je objavila video s terapije i pohvalila se svojim prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

– Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… – napisala je Anđa.

Podsjećamo, Marić se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu bile optimistične za Anđu, ali nije gubila optimizam čak ni kad je zbog bolesti ponovno morala učiti hodati i govoriti.

– Kada sam ja dijagnosticirana 2012., rekli su mi: “Gospođo, morate se pomiriti s tim da ćete najkasnije 2014. biti u kolicima”. Ja sam rekla “ne” i to je u meni probudilo ogroman inat. Ja živim na 3. spratu bez lifta, svih 9 godina – rekla je Marić prošle godine.

Faktor